INNERLIJKE KRACHT

" Find your balance.  Love your body and soul."

 

EEN HOLISTISCHE VISIE OP GEZONDHEID

Na een opleiding filmregie verhuisde ik naar India. De rijke tradities, holistische benadering en yogi cultuur maakten een grote indruk. Terug in België ben ik dans gaan studeren.

In 2010 volgde ik mijn innerlijke stem en besliste ik om het professioneel dansen stop te zetten en me te verdiepen in Yoga, energetisch lichaamswerk en massages. Ik volgde verschillende opleidingen in België, Duitsland en Frankrijk, waaronder shiatsu, wellness massage en hara awareness.


Na een tijd van praktijk werd ik verder bezield door het verbinden van de mens met zijn natuurlijke omgeving en de natuur. Dat leidde uiteindelijk tot de oprichting van vzw Ikigai waarin ik mijn kennis over medicinale planten, voedselbossen en permacultuur samenbracht. Tegelijk werkte ik als bioboer voor het opkweken van Medicinale planten en organiseerde ik bioplantendagen.

 

Daarnaast werkte ik verschillende opleidingen af: Herborist (Martine Van Huffel), Kruidenverwerker (Syntra), Fytotherapie (Yves Vanopdenbosch) en Aromatherapie (Geert Devlieghere). Die kennis paste ik toe in Herboristerie du Pepin (Brussel) en Herboristerie Herbacos (Gent) en wil ik nu zelfstandig delen met de oprichting van Innersea.

Bij Innersea kan je terecht voor therapeutische Consultaties, Productworkshops en ontspannende Yoga, zowel voor individuen, online als voor kleinere groepen. Je krijgt een aanpak op Maat en samen werken we naar een autonomie, zodat je kan bereiken wat je wil behalen. Om je een zo optimaal mogelijke zorgverlening aan te bieden, zijn er Verschillende formules.

" Bewust met liefde voor mens en milieu"

PRAKTIJK BAELE
FYTOTHERAPIE | AROMATHERAPIE
MASSAGE
WELLNESS

Als lid van Naturo is er een totale aanpak tijdens het gesprek. De focus ligt op een wetenschappelijk onderbouwd kruidenadvies gecombineerd met andere gezondheidspijlers. Ik werk met jouw persoon en adviseer kruiden omdat ze heel goed kunnen worden toegepast op vele problemen zowel preventief als tot chronische aandoeningen zijnde spijsverteringsstoornissen, slaap- en geheugenstoornissen, cholesterol, artritis..

Geef jezelf een zalig gevoel van ontspanning door jezelf te verwennen met onze verschillende holistische massages. Rekening houdend met jouw persoon kan je ten volle komen ontvangen en genieten van energetische aanrakingen. Kom herbronnen, vind innerlijke rust en vind jezelf in relaxmodus.

Er kunnen op maat: Do It Yourself  productworkshops geboekt worden. Dit zijn 1 op 1 sessies. Gegroeid uit zijn persoonlijke ervaring en kennis als herborist wordt David's energetische plantenkennis aan gezondheidbevordende en natuurlijke verzorgingsproducten met advies gekoppeld.

DIY HERBORISME
 

Yin yoga wordt momenteel enkel privé gegeven.
Bij interesse gelieve een email te sturen.

YOGA
 

Komende DIY Groepsworkshops

 

Aromatherapie bij Massages, Yoga en Energetische zuiveringen

Crèmige Balsem,  Gezichtstonicum en Seizoenskuren

YIN YOGA
 

Yin yoga bestaat uit rustige houdingen die energetische blokkades verwijderen en de circulatie stimuleren. De houdingen houd je zo’n drie tot vijf minuten aan en doe je meestal zittend of liggend op de grond. Zo kunnen we het dieperliggende weefsel zoals bindweefsel en de gewrichten stimuleren. Zeer geschikt wanneer je veel aan je bureau zit, wil ontspannen of rust wil vinden in je gedachten.

CONTACT

Naam *

Email *

Telefoon

Bericht

CONSULTATIES & 1 OP 1 WORKSHOPS

NL  Zijn enkel op afspraak via boek nu

FR  Sont Uniquement sur rdv: boek nu

ENG Are only by appointment: press boek nu


       ONLINE BOEKING 24U/7D  
 

Innersea

Blekersdijk 43

9000 Gent
+32 (0) 495 881 362

david@innersea.be

Makkelijk bereikbaar met de Fiets of Bus 5 of 8: Halte noemt Blekerijstraat.
Er is
parkeergelegenheid voor de deur. Op wandelafstand van Station Dampoort.

Samen onderweg

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 - David Baele - lid van Naturo, Naturopathica - + 32 495 881 362 - david@innersea.be - BE96893984893205

DAVID BAELE

 THERAPEUT